ABB lansirao integriranu ponudu digitalnih rješenja ABB Ability™

ABB je plasirao na tržište ABB Ability, svoj vodeći portfelj digitalnih rješenja, na ABB Customer World u Houstonu.

Zahvaljujući današnjem plasiranju više od 180 rješenja i usluga na tržište, tvrtka ABB klijentima donosi vrijednost u četvrtoj industrijskoj revoluciji. ABB Ability kombinira dubinsko stručno znanje o domenama ABB-a s mrežnim povezivanjem i najnovijim digitalnim tehnologijama i inovacijama i tako stvara moćna rješenja i usluge koje rješavaju poslovne probleme i stvaraju opipljive poslovne prilike.

ABB Ability klijentima u djelatnostima energetike, industrije, transporta i infrastrukture pomaže razviti nove procese i unaprijediti postojeće novim uvidima i optimizacijom planiranja i kontrola za rukovatelje u stvarnom vremenu. Rezultate je zatim moguće unijeti u upravljačke sustave kako bi se poboljšali ključni mjerni podaci poput neprekinutog rada tvornice, brzine i poslovnih rezultata.

Portfelj se temelji na inovativnoj tehnologiji ABB-a i više od četiri desetljeća na vodećoj poziciji u digitalizaciji industrije. Poboljšat će sposobnost klijenata za stvaranje inovacija i natjecanje na novonastalom tržištu digitalne industrije.

Tvrtka ABB predvodi inovacijama u području digitalnih rješenja, ima instaliranu bazu od više od 70 milijuna povezanih uređaja i 70 000 upravljačkih sustava i stoga se nalazi u iznimnom položaju za pružanje podrške u digitalnoj transformaciji klijenata tvrtke,” rekao je glavni izvršni direktor tvrtke ABB Ulrich Spiesshofer. “Pomoću usluge ABB Ability kombiniramo cijeli portfelj digitalnih rješenja i usluga tvrtke ABB. Stvaramo dodatnu vrijednost za klijente objedinjavanjem stručnog znanja o domenama tvrtke ABB, naprednog povezivanja i najnovijih digitalnih tehnologija. Zahvaljujući tome naši klijenti mogu postići dosad neviđena poboljšanja u radnim rezultatima i produktivnosti.

Digitalne ponude u sklopu usluge ABB Ability uključuju rješenja za upravljanje radnim rezultatima za industrije koje se uvelike oslanjaju na imovinu; upravljačke sustave za procesne industrije; usluge nadgledanja na daljinu za robote, motore i strojeve; i upravljačka rješenja za građevine, mreže za punjenje električnih vozila i platforme na pučini. Neke od specijaliziranijih ponuda odnose se na upravljanje energijom za podatkovne centre, optimizaciju navigacije za pomorske flote i još mnogo toga.

Klijenti koji već upotrebljavaju portfelj digitalnih rješenja koja sada čine dio usluge ABB Ability neki su od vodećih svjetskih proizvođača i pružatelja usluga, npr. Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW i mnogi drugi.

Digitalna rješenja i usluge sljedeće generacije koji čine dio usluge ABB Ability razvijaju se i grade na vodećoj platformi na oblaku Azure tvrtke Microsoft na temelju strateškog partnerstva s tom softverskom kompanijom.

Izgradnjom rješenja na platformi Azure možemo iskoristiti sve njezine mogućnosti i podići vrijednost zahvaljujući našoj ponudi specifičnoj za domene“, rekao je direktor za digitalne proizvode ABB-a Guido Jouret. “Zapravo pretvaramo desetljeća iskustva u industrijskoj domeni ABB-a u softversku ponudu kojoj naši klijenti mogu pristupiti putem najveće i najnaprednije digitalne platforme na svijetu. Od pozicije tajnog digitalnog prvaka postajemo omiljeni partner za klijente koji pokreću digitalnu transformaciju svog poslovanja. Sada mogu znati i činiti više na bolji način te zajedno. Mi im možemo pomoći procijeniti, automatizirati, optimizirati i surađivati.

Leave A Reply

Your email address will not be published.