Schneider Electric predstavio Easy UPS 3S, uređaj za besprekidno napajanje energijom

Schneider Electric, vodeća korporacija u području digitalne transformacije upravljanja energijom, automatizacije i zaštite energije, objavila je stavljanje u prodaju proizvoda Easy UPS 3S u Europi, na Bliskom Istoku, u Africi i Latinskoj Americi. Easy UPS 3S je uređaj za besprekidno napajanje energijom (UPS) od 10-do-40kVA robusnih karakteristika i kompaktnog dizajna. Olakšana ugradnja, korištenje i održavanje ovog novog uređaja omogućavaju kontinuitet u poslovanju malih i srednjih poduzeća.

Easy UPS 3S predstavlja izuzetnu kombinaciju kompaktnog dizajna (u smislu prostora kojeg uređaj zauzima), te naprednih značajki proizvoda, namijenjenih zaštiti opreme u mnogim okruženjima od oštećenja uzrokovanih isključivanjem struje ili prenapona. Ova jedinica osigurava do 96 posto učinkovitosti pri načinu rada s dvostrukom konverzijom napona, te do 99 posto učinkovitosti pri načinu rada za uštedu energije ECO, čime se standardi ove grane industrije za UPS uređaje od 10-do-40kVA podižu na novu višu razinu.

Ova nova ponuda dostupna je s ili bez baterija, a namijenjena je rješavanju različitih potreba u poslovanju. Klijenti također mogu koristiti mogućnost usluge puštanja u rad kako bi bili sigurni da je Easy UPS 3S pravilno i sigurno konfiguriran za optimalan rad, pouzdanost, sigurnost i osobni mir.

Easy UPS 3S rješava potrebe tržišta koje smo prepoznali te donosi rješenje koje nudi dostupnost, pouzdanost, praktičnost i kvalitetu energije po kojima je najbolja u svojem razredu, te njezinu prikladnost za mala i srednja poduzeća, podatkovne centre i proizvodne pogone,” rekao je Pedro Robredo, potpredsjednik, Secure Power, Schneider Electric. “Raduje nas činjenica što ovaj novi trofazni proizvod od 10-do-40kVA možemo ponuditi državama Europe, Bliskog Istoka, Afrike i Latinske Amerike. Po svojoj jednostavnosti, konkurentnosti i svestranosti, Easy UPS 3S je idealan za korištenje u velikom broju industrijskih grana i okruženja.

Ovaj novi proizvod ima široki raspon ulaznog napona te pouzdanu zaštitu od preopterećenja, a sve u kompaktnom i laganom obliku koji ne zauzima puno prostora. Konstruiran je i ispitan prema stres testovima kompanije Schneider Electric – zbog čega se izvrsno uklapa i u prostor podatkovnih centara, te manje zahtjevna industrijska okruženja. Ugradnja je brza i izravna. Karakterizira ga sučelje s intuitivnim zaslonom što omogućava laku konfiguraciju i praćenje, a klijenti mogu na daljinu pratiti i upravljati statusom UPS-a putem softvera ili aplikacija EcoStruxure™ platforme, smještenih bilo u oblaku ili na lokalnom računalu. Fleksibilnost, svestranost i konkurentnost proizvoda Easy UPS 3S, uključujući i kratko vrijeme njegove dostave, te širok raspon primjene, čine ga lako prilagodljivim malim ili srednjim poduzećima. Globalna organizacija našeg servisa, s jakim lokalnim mrežama servisnih stručnjaka, pruža klijentima cijeli niz usluga tijekom životnog ciklusa proizvoda Easy UPS 3S.

Leave A Reply

Your email address will not be published.