Transportni kontejner od šest metara pretvoren je u samodostatnu oazu duboko u planinama Catskill

Prekrasni transportni kontejner Contanium, koliba smještena na samo dva sata vožnje od New Yorka, dokaz je da s isključenjem iz električne mreže ne morate živjeti kao asket.

875

Dostupna za najam na Airbnbu, koliba na solarni pogon nudi mirnu osamu sa svim pogodnostima luksuzne kolibe, uključujući udobni kauč na razvlačenje, čajnu kuhinju, radni stol, peć na drva i vanjsku masažnu kadu.

Transportni kontejner od šest metara idealan je za ljetni vikend-odmor ili za čudesno zimsko iskustvo. Kontejner je dobro izoliran za hladne njujorške zime, a peć na drva održava toplinu tijekom cijeloga dana i noći. Koliba na solarni pogon dolazi s kompostnim zahodom i gravitacijskim vodoinstalacijama. Niskoenergetski prozori također puštaju prirodnu svjetlost, a zimi smanjuju gubitak topline. Velika klizna staklena vrata u ljetnim se mjesecima otvaraju na verandu kako bi gosti mogli uživati u prirodi tik ispred životnog prostora.

Gosti u predivnoj drvenoj unutrašnjosti kolibe mogu uživati u udobnostima doma. Rasvjetom se upravlja putem LED-sustava na dodir. Mali, ali dostatni kauč na razvlačenje može poslužiti i kao prostor za sjedenje. Kompaktna čajna kuhinja u potpunosti je opremljena vrhunskim uređajima. Kupaonica, udaljena samo 12 m, suvremena je i napredna inačica tradicionalnog poljskog zahoda, s mnogo prirodnog svjetla, borovim oblogama i otvorenom tuš-kabinom.

Na verandi se nalazi veliki prostor za sjedenje raspoređen oko ognjišta. Platforma za jogu i mreža za spavanje praktički jamče osvježenje uma, tijela i duha. Gosti mogu uživati u masažnoj kadi grijanoj na drva zapremnine 450 l izrađenoj od galvaniziranog metala, a koja se može napuniti vodom iz potoka.

Osim boravka u predivnoj ekološkoj kolibi, gosti mogu istraživati šumu koja oduzima dah. Koliba se nalazi na osam hektara šumskog zemljišta s brojnim stazama, od kojih jedna vodi do 9-metarskog slapa na samo 90 m sjeverno.

Leave A Reply

Your email address will not be published.