INA pozdravila devetu generaciju Growww pripravnika

Potpisivanjem ugovora o radu, danas je jednogodišnji pripravnički staž u INA Grupi započelo 38 pripravnika, odabranih i zaposlenih u sklopu programa Growww, čime INA potvrđuje svoju titulu vodećeg hrvatskog poslodavca po zapošljavanju mladih visokoobrazovanih kadrova.

310

Na ovogodišnji Inin natječaj za zapošljavanje pripravnika pristigle su prijave za različita poslovna područja – od naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i ekonomije pa do društvenih znanosti.

Prvi radni dan pripravnika tradicionalno je održan kao Dan orijentacije na kojem ih se kroz cjelodnevni program, uz različita interaktivna natjecanja i panel raspravu bivših pripravnika Growww programa, upoznalo s aktivnostima kompanije i timovima u kojima će započeti svoju karijeru.

Tom prilikom nove Growwwovce pozdravio je Inin član Uprave, Niko Dalić koji je istaknuo: “Mladi su pokretačka snaga svakog društva, generator rasta i razvoja svake države, a INA je toga itekako svjesna. U posljednjih devet godina zaposlili smo gotovo 650 diplomanata, a da smo provodili dobru strategiju upravljanja ljudskim potencijalom, dovoljno govori činjenica da je INA najveći hrvatski izvoznik te gospodarski predvodnik na tržištu. Kao velika kompanija s više od 10 tisuća zaposlenika, INA pripravnicima pruža različite mogućnosti timskog, ali i individualnog razvoja i poticajnu okolinu za razvoj profesionalnih vještina i znanja koja će im koristiti u karijeri. Pripravnicima čestitam na uspjehu u izazovnom selekcijskom procesu zbog čega danas s ponosom mogu reći da postaju članovi Ininog tima“.

Baš kao i njihovi kolege iz prethodnih Growww generacija, pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati uz kontinuirano vodstvo mentora.

Izvor

Leave A Reply

Your email address will not be published.